Aktuellt

Förutsättning för deltagande i all verksamhet är att man är vaccinerad mot Covid-19

Kalender vecka 49

Måndag:
–  Bridge 9.30
–  Canasta/Zamba 14.00

Tisdag:
–  Nybörjarkurs i bridge 9.30.
–  Vandring 9.45
–  Boule 13.00
–  Bridge 14.00

Onsdag:
–  Bridge 14.00
–  Vinkunskap 1 15:30

Torsdag:
–  Fasetterna 9.30 
–  Bowling 13.30
–  Museijärnvägar 14:00

Fredag:
– 
Månadsmöte, Ribbingsgården 14.00

Nytt från styrelsen

Styrelsen har haft möte den 2 november. Mötet gästades av Träffpunkt Simonslands föreningssamordnare Hasse Ekblom, och parkeringsfrågan och utrymningsvägar diskuterades. Medlemsantalet är nu 627. Föreningsstämman kommer att äga rum den 3 mars 2022. Månadsmötesprogrammet för våren är klart. Startmötet äger rum den 11 januari, då Peoria tradjazzband medverkar.

Rolf Bååth

Sen sist

Ännu en FAS-höst är till ända. Efter den långa pandemistiltjen har vår verksamhet varit i gång som vanligt igen med gruppaktiviteter, månadsmöten och en och annan resa. Tyvärr blev ett månadsmöte inställt p ga sjukdom, och resan till Skåne blev heller inte av, eftersom deltagarantalet var alldeles för litet för att det skulle vara ekonomiskt försvarbart att genomföra resan. Men vi hoppas på stort intresse för vårens reseutbud och ser fram emot långa köer på startmötet i januari.

FAS-resan till Skåne blev alltså inte av, men för egen del blev det under hösten den traditionella resan till Österlen, en trakt som jag aldrig tröttnar på. Kåseberga backar, som alltid för tankarna till Bretagne, utsikten från Stenshuvud, en strandvandring, som kan göras var som helst mellan Sandhammaren och Haväng, ja det är bara några exempel på vad som erbjuds. Så tillkommer det obligatoriska besöket i Kiviks musteri och äppelhandlandet vid Kiviks hamn. För just genom inköpen blir vi ju dagligen påminda om Österlen. Dessutom har jag som skärmbild på datorn lagt in en bild från stranden någon kilometer från vårt boende söder om Skillinge. Så varje gång jag sätter på datorn drömmer jag mig tillbaka till kustvandringen. En form av nostalgi fast nära i tiden.

Rolf Bååth

Meny