Aktuellt

P g a nya restriktioner från Folhälsomyndigheten har vi beslutat att tills vidare inställa all verksamhet inom föreningen. Detta gäller även startmötet i Parkhallen den 11 januari.
Styrelsen

Virus och gråväder

När vi i styrelsen önskade alla medlemmar god jul och gott nytt år, kunde vi väl inte ana att vi en bit in på det nya året skulle vara tvungna att ställa in alla planerade FAS-aktiviteter. Omikron-viruset har omintetgjort mycket i vår tillvaro. På något sätt känns det som att vi precis som i det där slitna uttrycket ” är tillbaka på ruta ett”. I dagsläget kan vi bara hoppas att situationen skall vända. Men våra förhoppningar har ju grusats tidigare, så vem vet…

När klagovisan ändå håller på, så är det lika bra at fortsätta med att konstatera att vintervädret är kolossalt opålitligt. Först vräker snön ner, sedan töar allt bort, så kommer nästa snöoväder, och därefter blir det milda vindar igen. Men det värsta tycker jag är den där gråkalla dimman, som sveper in allt i ett obeskrivligt töcken. Skall man gå ut eller inte är den eviga frågan, och med gå ut menar jag då inte den dagliga turen till sopcontainern. Det kanske blir som när vår familj var i Björkliden för många år sedan, och vi roade oss med att skriva färdbeskrivning för den lilla vandringen till just sopcontainern.

Visst måste vi tro på en förbättring både i fråga om väder och virus. Det kan väl inte bara gå en hel termin utan resor, månadsmöten och gruppträffar. Och när nu vintervädret är så opålitligt, är det väl lika bra att se fram emot våren med de första blåsipporna och den där härliga solvärmen.

Rolf Bååth

Nytt från styrelsen

Styrelsen har haft årets sista möte den 7 december. Kansliet är stängt 17/12 – 9/1. Avgiften för deltagande i vingrupperna har höjts till 250 kr. Bridgen får med ändring av tidigare beslut 6 000 kr i tävlingsbidrag två gånger om året. Guider vid resor och studiebesök kommer att erhålla en bokgåva. Vårens möten kommer att  äga rum 25/1, 23/2, 24/3 25/4 samt 19 – 20/5 (planeringsmöte).

Rolf Bååth

Meny