Aktuellt

 

Höstterminen startar

 

Nu börjar en ny termin för vår förening ,och vi hoppas verkligen att allt som är
planerat verkligen kan genomföras. Det har varit en lång väntan på att
verksamheten skall komma igång igen, men nu ser vi ljuset i pandemimörkret.
Vår medlemstidning FAS-Aktuellt får ni i brevlådan i veckorna 32-33, och den
30 augusti startar kansliet igen med vanliga öppningstider.

Föreningsstämma 16 september

kl. 14.00 i Parkhallen, Efter årsmötesförhandlingarna bjuder föreningen på fika och sedan blir det reseförsäljning. Sofie Nelsén, som är verksamhetschef på Träffpunkt Simonsland, kommer och berättar om utvecklingen på Träffpunkten. Dagordning, verksamhetsberättelse och övriga handlingar kan hämtas på kansliet fr o m 6 september.

Anmälan till kansliet.

Möte med boulespelare 21 september kl.13.00 i Boulehallen

Efter många års arbete med boulen har Håkan och Kerstin Hansson beslutat sig för att överlåta ledarskapet till några andra. De har gjort ett fantastiskt jobb med att organisera de trevliga träffar som alla som spelat boule har haft. Eftersom det är svårt att få tag i nya ledare så vill vi från styrelsen gärna träffa alla boulespelare och resonera om hur framtiden ska se ut. De som har ”klippkort” till boulen och inte har utnyttjat hela kort, tar med kortet så löser FAS in resten av gångerna. Vi bjuder in alla boulespelare till ett möte den 21 september kl. 13.00 i boulehallen för ett resonemang omkring den fortsatta bouleverksamheten.
ALLA VARMT VÄLKOMNA!

Nytt från styrelsen

Föreningens styrelse har haft möte den 10 juni. 101 medlemmar har fortfarande inte betalat medlemsavgiften. Kansliet kommer att öppna den 30 augusti. Bridgen startar den 6 september. Höstens reseprogram är klart. Nästa möte äger rum i samband med etikettering av FAS-Aktuellt den 9 augusti.

 

Rolf Bååth

Medlemskort och rabatthäfte

 

Eftersom kansliet är stängt skall du som vill ha medlemskort och rabatthäfte kontakta föreningens ordförande Lotta Löfgren-Hjelm , tel 0702 25 84 14.

En härlig fjällvecka med bad

Vi har varit i den svenska fjällvärlden många somrar, men aldrig har vi haft sådan tur med vädret som denna gång. Strålande sol varje dag och över 20 grader varmt. Och vad är väl härligare då än att komma upp på kalfjället och njuta av vidderna.
I år åkte vi till Tandådalen i Sälenfjällen och bodde i en lugn och tyst stugby. Korta bilturer till lederna, och så började vandrandet. Ibland hade vi stormköket med oss, och när man då hittar en lämplig rastplats vid en porlande bäck, är det bara att plocka fram attiraljerna. dessutom smakar det iskalla vattnet fantastiskt. I år kunde vi dessutom bada under vår fjällvecka. En liten tjärn med brygga och stege fanns i stugbyn, och vi tog även ett snabbdopp i Västerdalälven i Sälens by. Men det märkligaste hände, när vi hade tänkt att bada i en sjö, vars badplats faktiskt var utsatt på bilkartan. Men före badandet skulle vi gå en led upp på kalfjället. När vi parkerat bilen vid badplatsen, fick vi se en skylt med texten Badplatsen är nedlagd. Vi genomförde vår vandring, och när vi kom tillbaka till sjön, var det överfullt av badande, och på den lilla grusvägen till sjön rådde fullständigt parkeringskaos. Så det var väl inte platsen som var nedlagd utan de badande som lagt sig ned i vattnet.

Rolf Bååth

Meny